fredag, mars 27, 2009

väderrapport


Idag har det minsann regnat pärlsocker i Skåne. En kort men intensiv skur var det och nu strålar solen igen.

torsdag, mars 19, 2009

avtryck


Olikfärgade streck och punkter har sprayats ute på gatan. Kan det vara så att de redan nu ska gräva schakt för fjärrvärmen?


Fjärrvärmen som enligt kontraktet skulle vara kopplat och klart för att köras igång senast den 31 December. År tjugohundraåtta alltså.


Fast lite streck och punkter betyder igentligen inte att de ska börja gräva nu. Det betyder ju bara att han som chefar över sprayburken hade en ledig stund över. Frågan är ju när grävmaskinisten har tid att komma.


Lite garagestädning bara så är jag redo...

fredag, mars 06, 2009

show and tell


Mars månads fredagsämnen är utvalda av Erica. Denna vecka har hon valt att vi ska visa min bloggplats.


Numera sitter jag nog alltid i soffan med min laptop. Fötterna har jag uppe på bordet (fy på mig), och jag liksom nästan sitter på ryggen. Datorn vilar till hälften på min mage och hälften mot låren. Väldigt ergonomiskt riktig ställning!


torsdag, mars 05, 2009

Vab


Elvaåringen har varit sjuk idag. Han har legat i soffan och myst i sin förskräckliga älsklingsdress av grön plysch. Tur att jag köpte en ny bok åt honom på bokrean så att han hade något intressant att läsa.

söndag, mars 01, 2009

ordning och reda


Den oäkta maken har ett alldeles eget garage. Längst där inne förvaras en kryddhylla i plast. Idag tänkte jag att jag skulle titta lite på den och lånade hans nyckel.

Medan jag stod där och vred om nyckeln ropade han till mig:

-Försök nu att inte stöka till det där inne!

Jag fällde upp vipp-porten och tappade hakan...