söndag, september 05, 2010

omvälvning

I morgon börjar den oäkta makens nya liv. Han är numera arbetslös, för ett tag i alla fall.

En liten förändring kommer nog att kännas av. Från att inte ha sett honom från Måndag morgon till Fredag kväll kommer han nu att vara hemma varje kväll.

Han har valt att säga upp sig själv för han är så trött på att ligga ute hela veckorna. Det passar tydligen att börja vara hemma på kvällarna nu när ungarna har blivit stora och självgående. Under småbarnsåren var det nog riktigt skönt att åka iväg. (nu är jag nog allt lite ironisk)

Undrar om middagen är klar när jag kommer hem från jobbet...

7 kommentarer:

Elisabet sa...

Hälsa honom välkommen i "vi-som-säger-upp-oss-föreningen"! Vill han ha tips på vad man kan sysselsätta sig med, så är det bara att maila mig.

Det ska bli fint väder i Halland i början av veckan, kanske i Skåne också ..., ja, men då kan han ju städa garaget eller nåt sånt?

Eller lapa sol?

Och hänga tvätt och sånt.

Nu ska du få se så skönt det är att ha en hemmaman ,-)

Synnøve. sa...

Godmorgon.
Hoppas den är god i alla fall.
Här är den god, men kall!

Jag förstår din ironi hihi.
Jag går ut ifrån att han hade sitt jobb bakom en ratt. Det har min gube oxå. Men han jobbar och kommer hem varje dag. Det är skönt.
Hoppas din oäkte make snart finner sig ett nytt jobb. För jag tror du kommer bli tossig på att ha honom hemma på kvällarna nu hihi....
Kramen Synnöve.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Har jag någonsin sagt att jag tycker att du har den roligaste bloggen häromkring? Inte? Då gör jag det nu: Du har den roligaste bloggen häromkring.

Hoppas VERKLIGEN den oäkta maken finner sig ett arbete snart. För din skull;-)

Moster Mjölgumpa sa...

Elisabet: Han har hängt tvätt idag men om garaget hyser jag inga förhoppningar...

Synnöve: Jo bakom ratten har han fördrivit sina senaste trettio år. Ett nytt jobb är redan på gång, kanske om en månad eller så.Redan nu ikväll försöker han styra över fjärrkontrollen;)

Leena: Och jag säger att din är roligast.
Och jobb är på gång...

Lybtar sa...

Det är så modigt att säga upp sig utan att ha ett nytt jobb att gå till. Själv skulle jag aldrig våga.

christel sa...

Oj oj oj...kan sluta med en ände av förskräckelse :)

solåkra sa...

Så otroligt tråkigt att höra. Men jag hoppas att han snart får ett nytt jobb... Det är ganska stor omställning ekonomiskt också föreställer jag mig. Vi lever ju i entid där man behöver två inkomster liksom