onsdag, september 19, 2007

Blommor och blader


För säkert ett år sedan råkade jag på något sätt hamna på Peter Callesens sida. Lycklig är jag för det. Hans konstverk är fantastiska. Jag skulle nog vilja prova på att göra något liknande tavlan med de hängande blommorna. Vågar man stjäla idén ...............

8 kommentarer:

Lilla B sa...

Tack för besöket hos mig. I Strömsdal kan man få utmärkt mat, bli klippt medan man väntar. Är du kanske välbekant med Strömdal?

Moster Mjölgumpa sa...

Jag har aldrig varit i Strömsdal, men min morfar är uppväxt där. Hans lillebror, Inge 88 år, bor kvar där i föräldrahemmet.

Lilla B sa...

Nu är jag här igen. Läste din kommentar hos Översättarhelena. Restaurangfriseringen Hyttsjöboa är vida känd i Bergslagen för sin goda mat. Hur frisyrerna tar sig ut har jag inte hört något om. Är det samma Strömsdal, tro? Samma namn finns ju på flera orter. Den här Strömsdal tillhör Ludvika kommun.

Anette sa...

Du, det var ingen dålig tavla det! Helt såld blev jag.
Satt och tittade på den ett bra tag och bara njöt. Helt fantastiskt bra! Tack för att jag fick se den!

Moster Mjölgumpa sa...

Anette: Ja visst gör han underbara saker.

lilla b: Jag visste inte att det fanns flera Strömsdal. Men det jag menar ligger mellan Fredriksberg och Grängesberg. Säfsnäs församling vill jag minnas att det var. Kolar jag på Eniro så verkar det som om föräldrahemmet låg uppe på Lärkberget, väster om Strömsdal.
Bor du i Strömsdal?

Annika sa...

Vilken himla intressant tavla! Blir så avis på människor som är kreativa. Ideen är ju så bra...

Mors Deka sa...

Nu har du fått en ny besökare. Min pappa har fått din bloggadress. Han har sett dina kommentarer på min blogg och la namnet på minnet. Han hälsar till din sambo. KRAMEN!

Petra Jalkling sa...

Monstret under täcket är mina barn, den kan vara ganska läskiga ibland...fniss.
Tavlan är helt underbar!
Kram Petra