lördag, december 08, 2007

500

Denna dagen har ägnats åt en tripp ner till Lund. Det var jag och min mamma som drog söderut. Vi körde först ner till allra käraste syster i Loumma. Där ställde vi min bil och syster skjutsade in mig och mamma till Mårtenstorget.

Jag insåg idag att Lund är väldigt vackert med alla små gamla gatuhus i smala gränder. Kanske att man ska förlägga julklappshandeln här i år.

Att min syster skjutsade oss beror på att det inte är så lämpligt att släppa in två virrhönor i en stad full av cyklister och enkelriktade gator. Nu slutade det ändå så att vi hamnade både på busstorg och gator med fordonstrafik förbjuden. Då har ändå allra käraste syster bott ganska länge i Lund.


Anledningen till att vi företog oss denna resa var för att se Hipphipparna i deras nya 500. Det var en trevlig föreställning med många skratt. Men jag skrattade nog ändå lite mer när jag såg dem göra Hipp Hipp. Men en liten kort stund dök Kajan och Tiffany upp.

Jag tänkte allt på dig Elisabet när Wester kom in på scenen. Här skulle du varit med!


1 kommentar:

Elisabet sa...

Åååå, där hade jag gärna varit! Jag inriktar mig på På Spåret .. där tycker jag att herr Wester kommer allra mest till sin rätt ..-)