onsdag, december 26, 2007

Annandag Jul


Sista juldagen är här och granen barrar. Det har den å andra sidan gjort sedan vi satte in den. Det är väl just det som är problemet när man inte hugger granen själv. Troligtvis höggs vår gran i Oktober!


I år är det en salig blandning av pynt i granen. Sonen var envis och tyckte att vi skulle ha en modern gran i år. Därför finns det både en Megamanfigur han gjort av Nabbipärlor, Pokebollar och en handkontroll till ett Nintendo 8-bitars bland pyntet.


Haha, som om en åttabitarskontroll vore modern! Jaja jag lät honom hållas. Men när han inte såg det flyttade jag in kontrollen långt in till stammen där den inte syns.

När han ville hänga upp transformatorn till tv-spelet satte jag faktiskt stopp för dumheterna. Någon gräns måste det väl ändå finnas.


För att motverka moderniteterna så har jag lite levande ljus i granen. Det blir så mycket mysigare. Jag sätter bara upp fem stycken så att jag ska hinna med vid eventuell brand. Några av mina plastkulor har faktiskt blivit aningen deformerade av värmen från lågorna under årens lopp.


Även buckliga kulor är kulor!

5 kommentarer:

Mys liv och hem sa...

hihi...det är ju modernt att vara originell.Ha en bra dag

Elisabet sa...

Det låter härligt och framför allt: livsbejakande!

Mors Deka sa...

Det är ju oftast barnen som har koll på det moderna nuförtiden. Eller hur? Jag har bilder till dig från kyrkan, om du vill ha. KRAMEN!

tina sa...

Härligt med en originell gran!!!! Sen går kanske gränsen vid en kontroll till nintendo, hihi!!!
Ha en härlig helg...och det är fortfarande grått ute så massor med ljus ska tändas och inga fönster ska putsas;=;=
tina=)

Malin sa...

Vad mysigt med riktiga ljus i granen! Jag har aldrig vågat ha det, för jag är så glömsk:P Då skulle granen försvinna snabbare än när den barrar kan jag lova! Jag tycker du ska skaffa en bärbar. Det är faktiskt RIKTIGT skönt att ligga i soffan. En riktigt bra anledning tycker jag....hehe! Kram!