tisdag, september 02, 2008

Oj vad jag längtar

I fredags öppnade jag mina Salt and vinegar-chips. Jag la upp lite i en skål och de flesta åt jag upp. Dottern tyckte inte riktigt om dem och sonen hade inte tid. Resten av påsen bestämde jag mig för att spara, kanske till nästa helg.

Men........

Just hemkommen från jobbet igår skulle jag bara smaka en näve. När den var uppäten skulle jag ta en till bara. Efter den andra näven åkte hela påsen fram.

Så det kan gå..............

8 kommentarer:

Terése sa...

Haha.

Som med mina otsbågar då ungefär.

Men man måste ju få unna sig, eller hur?

Mors Deka sa...

Jag håller koll i affären åt dig. Meddelar när jag ser dem. Jag vet att de ska komma till brorsans butik, även om de inte ville det ;-) KRAMEN!

Sill-Britt sa...

Mmm, de låter goda! Jag har kikat i affärerna här, men inte hittat dem än. Och varje gång jag ser länken till din blogg (i favoriterna) så dreglar jag nästan.. Vill ha!

Moster Mjölgumpa sa...

Terése: Har du testat "cheez balls"? Om inte så låt bli! Det går inte att sluta.

mors deka: Bra att du håller koll.

sill-britt: Tror att de kommer om några veckor.

pyret sa...

de där dropparna är extrakt från blommor, inga farliga saker.. växter har ju alltid haft olika verkan på saker.. vi litar nog mer på våra nya syntetiska mediciner, en ibland kan det vara skönt med nåt som är lite mildare, och det kan räcka för en känslig flicka som jag :)

pribus sa...

Vad tycks om klassikernas klassiker då, Estrellas Grillchips? Vi har en liten intresseförening på jobbet som hyllar denna fulländade produkt.

Solåkra sa...

Men menar du att det finns Salt&Vinägerchips i Sverige??? Muuums.. Det måste man ju få unna sig

Moster Mjölgumpa sa...

ja, Estrella ska börja med dem igen. Kan knappt bärga mig!