torsdag, maj 15, 2008

Nu är det klippt....


Idag var det dags för det årliga besöket hos frisören. Ibland händer det att jag går dit så ofta som två gånger på ett år.


Tidigare om åren så spatserade jag dit ungefär vart femte år. Det var på den tiden då håret var så långt att jag satt på det, fastnade i dörrhandtag jag gick förbi, hade det i skurspannen och knöt fast det i skosnörena.


Sällan har jag känt sådan bubblande lycka och glädje som den dagen i september för fyra och ett halvt när jag klippte av hela manen. Jag fullkomligt svävade............


Jag går hos samma frisör som jag alltid gjort. Alldeles fantastisk på barn är hon. Efter 45 år i yrket har saxen fullständigt växt fast i handen. Jag tänker genast på Elisabets samling. Fast det är ju vänsterhänder hon samlar på.

5 kommentarer:

Hönsakadorran sa...

Men håller hon inte saxen i höger hand, det gör hon, vad jag kommer ihåg. Då är det jy vänster hand närmast kameran, så skicka du den till Elisabeth.
Kram

Mors Deka sa...

När får jag se resultatet? Hemma i helgen? KRAMEN!

malin sa...

wow, klippa av ett så långt hår måste ha varit jätte häftigt!

Frissan sa...

Tack av hela mitt hjärta.Är just för det finns sådana underbara kunder att det blir så många år. Då känns inte allt det onda och det går lekande lätt.Och så har jag glädjen av att ha bra modeller som ni.

Kramizar

Elisabet sa...

Det tycker jag också att du ska göra, skicka den till mig och så skriver du lite om henne också ..., så där vilket stjärntecken hon är född i och på en skala ett till tio hur bra hon trivs med .. osv ..-)

Kanon!

Vänta bara tills jag kommer hem och har tömt min mailbox.