söndag, juni 08, 2008

uppdaterad bilpark


Förra helgen utförde min bil sitt sista transportuppdrag. Den har verkligen varit oss behjälplig vid olika förflyttningar. Bland det sista som utfördes var att flytta vår cancangunga mellan fastigheterna. Det var en transport som fick grannarna att titta lite extra. (klicka gärna på bilden)


En annan bil har införskaffats och den trivs vi med. Eftersom den är hela 16 år nyare än den gamla har det skett en viss utveckling. Det känns som om Marty McFly har importerat den från framtiden.


Här finns saker vars existens jag inte ens kunde ana. Regnsensor, inbyggd telefon, gps, en inner backspegel som bländar av automatiskt, förarstol som ställer in sig till mig när jag låser upp med min nyckel, ventilation i baksätet och ecc. Sist men inte minst har vi en stereo i denna bilen, vilket vi varit utan i elva år.


Så en helt ny upplevelse var det att köra bilen första gången inte minst för att det är en automatare. Jag satte mig tillrätta och ställde in stolen. Sambon sa åt mig att jag inte kunde sitta sådär som en fällkniv. Men annars såg jag ju inte motorhuven.


Nu sitter jag lite mer tillbakalutad men vet fortfarande inte hur långt fram grillen sitter. Fy för sluttande motorhuvar. Backsensor har vi inte och jag saknar det inte heller. Men en framsensor hade suttit fint.........

3 kommentarer:

Mors Deka sa...

Jag förstår hur du har det. Samma deal för mig i Forden. KRAMEN!

malin sa...

hi hi,min mamma hade samma bekymmer....
Pappa satte dit en liten antenn som sticker upp.
Det ser lite knäppt ut, men inte bryr hon sig om det :)

Själv skulle jag inte säga nej till en backsensor.....

MammaMia sa...

Om jag känner dig så har du nog inte satt på radion än....- eller?!
Jag har aldrig kunnat köra utan musik och du tvärtom : )