onsdag, januari 10, 2007

Det stora avslöjandet


Nu är det väl dags att berätta vad som är sant och falskt i mitt livs hisoria. Skulle gjort det igår men det var tydligen några uppdateringar på bloggen så jag lyckades inte riktigt.

Av sex svar så blev det jämt fördelat mellan morrhåren och den salta filmjölken. Jag kan meddela att båda dessa alternativ har ägt rum i vekligheten.

Jag har varit uppe på vinden en lång stund och letat i mina lådor efter beviset, men jag gick bet. Många kartonger är det. Till slut var jag så frusen och krumryggig så att jag fick ge upp. Men jag vet att de ligger där i någon låda och hånflinar åt mig. För kastat dem har jag inte gjort. Jag lovar att återkomma i ärendet senare.
Och du, Lotten. Det är så här att katter faktiskt drösslar precis som vi. I alla fall gjorde min katt det.

Det här med filen är också sant. Bilden jag lagt in visar fatet som min lillebror åt sin fil på denna ödesdigra kväll. Och visst fick jag äta upp allt. Sicken mamma jag har!

HD´n står där i garaget och samlar mest damm för tillfället. Har inte kört mycket sedan jag fick mina barn. Senaste gången jag kan påminna mig om var när jag var inne och besiktigade den när jag var i åttonde månaden -97.

Mitt tal var lite svårt att förstå när jag var liten. Jag sa inte mamma förrän jag var två. När jag väl började prata så var det bara min syster som förstod mig så hon fick agera som tolk.

Då återstår bara det felaktiga svaret och någon abborre har jag således inte fångat med mina bara händer.

Det var alltså ingen som gissade rätt fast Eva var väl den som var närmast eftersom hon tyckte att det verkade vara lite mycket fantasi.

3 kommentarer:

Lotten sa...

Av alla tusen biljarder Finn Ett Fel-listor som jag har gissat på och läst sedan i lördags tror jag inte någon lyckades lura gissarna som du. Grattis!

Morrhår tappar man alltså. Tänk ändå. Om man ändå kunde tappa lite mer benhår.

moster mjölgumpa sa...

Jag skulle hellre tappa några kilo... ja, inte benhår alltså.

Matildas fikarum sa...

Den där hojen får du allt ta och damma av om jag har vägarna förbi. Jag tror mitt svenska körkort fortfarande är giltigt. Faktiskt, nu måste jag genast springa och kolla om jag har kvar det! Hjälp!