torsdag, januari 01, 2009

0101


Dagen har varit så lugn och skön. Jag har kunnat andas ut efter gårdagen.


Barnspärren på spisen gav med sig efter att jag använt diverse tillhyggen och våld. Maten blev klar i god tid och den räckte.


Kladdkakan blev lite hård i kanten. Den förargliga gästen tyckte att vi skulle ringa Näsums Betonghåltagning för assistans.


Fyrverkerier fanns det som vanligt i alldeles för stora mängder. Alla blev inte ens avfyrade, orken tog slut. Gatan såg ut som ett slagfält och jag såg inte fram mot att städa den.


Jag hade sådan tur att den oäkta maken hade lite problem med sömnen hela natten. Klockan 7 i morse var han ute i mörkret och städade. Ett helt 200liters oljefat fyllde han med raketavfall.


Idag har jag och ungarna ätit fjorårets rester. Middagen avlutades med glass och hemkokt kolasås. Sonen har under detta jullov upptäckt att han gillar sviskon. De är så pass goda att han även hade sådana på glassen.

4 kommentarer:

Mors Deka sa...

Om det såg ut som ett bombnedslag utanför huset... hur såg det då ut inne, efter så många barn?

God fortsättning! KRAMEN!

essko sa...

Gott nytt år!!!

Scaniatjejen sa...

*skrattar* Du skriver så himla roligt, jag har saknat dig. Ursäkta att jag inte tittar in förrän nu. Hoppas även dag nr 2 på det nya året är bra.:-) Glada hälsningar från ett kallt och vintrigt Ångermanland.

Ekelundskan sa...

Barn i den åldern ÄR lite skumma. Min är helt övertygad om att choklad är det enda som behövs för att överleva! Han är dessutom ett levande bevis på att han förmodligen kan ha rätt...
Många kramar!