söndag, mars 28, 2010

Go mad, möed mad o mad i rättan ti´

Så där jättetidigt är det väl inte men jag är den enda som är vaken, på detta hotellrum i alla fall.

Snart är det dags att väcka de andra och packa ihop våra saker. Det är dags att lämna Las Vegas till förmån för Yosemite. Vi kommer att mellanlanda i en stad som heter Bakersfield. Varför det blev just den staden vet jag ej, men den ligger på bra avstånd och jag hittade ett billigt motell där. Det är just det vi tittar efter, billiga motell.

Igår blev vårt shoppingbehov mättat, tror jag. Två outlets besöktes för att handla lite. Man har ju blivit lite skickebud hemifrån. Men trots många timmar hittade vi inte allt och det är minsann inte så lätt att handla till andra. Många frågor uppstår och man vet inte om det blir rätt.

Kvällen fördrevs på the Strip och längst tid la vi nere i en källare full med arkadspel, Gameworks. Det var ett sånmt fruktansvärt oväsen där att den oäkta maken led av tinnitus efter besöket.

På hotellet köpte vi ett "åkband" till en av restaurangerna. Då fick man äta så mycket frukost, lunch och middag man ville. Det serverades ungefär samma mat vid alla måltider. Det fanns allt att välja på, kinesiskt, mexikanskt och amerikanskt. Efterrätt och fläskkotletter även till frukost.
När jag valde att ta tre olika sorters efterrätt så undrade oäkta maken om jag inte tänkte på figuren.

-Nej men på ekonomin...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stämmer ekonomin måste tänkas på figuren formar sig lite som den vill ändå i vår ålder!! ;)
Vilket äventyr ni gör...så himla kul att läsa om er resa!1
Annelie

Elisabet sa...

Hahaha .., vilket äventyr ni är på!