onsdag, mars 24, 2010

uppkopplad

Flyget blev ombokat och vi är framme. Men trasigt flygplan och LÅNG väntan i flygplansstolarna gjorde resan ganska jobbig.

Efter trettio timmar i farten så är motståndskraften mot övertalningar inte så hög, vilket medförde att vår hyrbil byttes mot en ännu större och dyrare än vad vi bokat hemifrån.

Vi har avklarat LA och det är vi glada för. Staden var ganska jobbig att köra omkring i så gps´n jag köpte innan vi åkte är värd varenda öre.

Den oäkta maken satt nog lite illa på planet så han har så ont i benet. Han drar det nästan efter sig, men det släpper snart, säger han.

I natt ska vi sova i Yucca Valley, en gudsförgäten ort i öknen, som jag inte skulle vilja bo i. Men här funkar iallafall intenet till skillnad från hotellet i LA. Vi blev så lyckliga att vi kan hålla kontakt med omvärlden och allt känns mycket lättare med hotellbokningar.

I morgon beger vi oss på väg mot Grand Canyon, som inte imponerar på elvaåringen. Det finns ju hur många kanjoner som helst...

6 kommentarer:

Elisabet sa...

Å, så häftigt! Jag följer ert äventyr med spänning .-)

Och gps:en pratar ... svenska?

MammaMia sa...

Äntligen ett livstecken... även om det inte gått många dygn : ) Väntar oxå med spänning på er reseskildring! Hälsa sonen att t.o.m. MissUSAMia är avis på honom som åker till G.C, Vegas och resten av alla platser i Calif.!!!!
Kram!

EvaP sa...

Fortsatt trevlig resa!
Var rädda om varandra.

Mors Deka sa...

Härligt att höra ifrån er. Din mor sa att ni hade problem med uppkopplingen. Nu är det ju toppen att det funkar. Jag skickar mess med beställningen ;)
KRAMEN!

Anonym sa...

Ja,kanjoner ser man ju överallt nuförtiden...: )

Ha det gott//Jonas

Moster Mjölgumpa sa...

Ja Elisabet, hon pratar svenska. Köpte henne redan hemma i Sverige och jag kallar henne Mia.

Mia: vi tycker också att det är skönt att ha internet så att man kan hålla koll på värden.

Eva: Vi gör allt för att ha trevligt.

Dägan: Jag har redan letat efter Fruitrollups utan resultat.

Idag ska vi få se kanjonerna Jonas.