lördag, mars 27, 2010

neon


För er som gottade er åt att det snöade på mig i morse kan jag nu berätta att klockan är nio på kvällen och jag har precis kommit från en promenad i t-shirt.


Vi befinner oss just nu i neonlyset och syndens stad. Här blinkar det och rasslar överallt och aldrig verkar staden somna. Vi vandrade en bit på the Strip och beskådade den vackra fontänen vid Bellagio. Det är nog ett väldigt tjusigt hotell, som jag inte ville betala för. Vi bor på det aningen billigare Excalibur som duger utmärkt åt oss. Det ska föreställa en engelsk riddarborg.


Kasinona på hotellen är fruktansvärt jobbiga att bevista. Jag fattar inte att det finns människor som orkar jobba i detta oväsen. Och själv känner jag mig inte det minsta lilla sugen på att dra i någon spak.


Imorgon ska vi besöka LV Premium Outlet. Det kan väl glädja dottern i alla fall....

6 kommentarer:

Mors Deka sa...

Har ni stött på Grissom & co?

Turtlegirl sa...

Las Vegas är verkligen ett speciellt ställe.

Flanera längs The Strip är bara ett nöje i sig.

Jag bodde på Circus Circus där det fanns ett inomhus tivoli.

Eller varför inte testa berg & dalbana uppe på tornet... vad det nu heter...?

Kul få följa med på er resa så här. För min del så körde vi lite i motsatt riktning då vi åkte från Las Vegas mot Grand Canyon.

HA det så fortsatt kul!!!

frktjatlund sa...

Barn gillar oftast inte resor medan de pågår. Men tacksamheten kommer när de blir större. När våra barn var små, tyckte maken att vi lika gärna kunde sätta dem i en gungstol med en påse över huvudet. Istället för att fara run på Europas vägar. Men nu är de glada över att ha sett så mycket.

Moster Mjölgumpa sa...

Grissom??????

Tornet heter Stratosphere, men där var vi aldrig...

Moster Mjölgumpa sa...

Det där med gungstolen var ju en bra idé frk Tjatlund.

Mors Deka sa...

Ja, från CSI... Originalet utspelar sig ju i LV. KRAMEN!